tiistai 29. tammikuuta 2019

Portfolio

Punkaharjukuva ykköseltä:

Keväisenä päivänä kävimme Punkaharjulla kuvaamassa hotellia ja sen ympäristöä. Tässä kuva parista lasiruukusta pienen jälkikäsittelyn jälkeen.

Photoshop-harjoitus ykköseltä:

 Ensimmäistä kertaa editointia Photoshopilla. Alkuperäinen kuva on otettu eräältä resortilta Filippiinien Negros Orientaalilta ja päälle on edituoitu lohikäärmeitä ja aluksia luomaan erilaista tunnelmaa ja maailmaa.

Mustavalkokuva ykköseltä: 

Mallina prinsessamekkoon pukeutunut Saara, joka pitelee käsissään mandoliinia.

 

Kiina kakkoselta:

Ei! Ei! Ei! Ei! Kööpenhamina-työ kakkoselta:

 Arkenin näyttelystä klovni, jonka päälle olen piirustanut ja tuhrustanut lorun. Pelikurssi kakkoselta:

Peli sijoittuu 90-luvun alkupuolelle, Etelä-Korean Busaniin. Suurkaupungista huolimatta tarinan tapahtumat sijoittuvat pääosin kaupungin hiljaisimmille alueille, lähiöihin jne. Piirtämäni kuvat pelin varsinaisesta päähenkilöstä, Jiohista, ja peliympäristöstä antavat tarkoituksella vääränlaisen kuvan pelistä. Pelin päägenret ovat mysteeri, kauhu ja toiminta. Mitä pidemmälle tarinassa mennään, sitä intensiivisemmäksi pelaaminen käy, ja mitä enemmän hoidat sivutehtäviä, sitä kieroutuneemmaksi juoni käy. Pelin varsinainen päähenkilö on Jioh, 16-vuotias nuori, joka vain haluaa parhaan ystävänsä takaisi, mutta hänen rinnallansa ovat myös Taeyoung sekä Seon.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.